Hовини

ГПЛ 2024-10-17

17 жовтня 2024 р. представники ННІ міжнародних відносин, історії та філософії відвідали Гуманітарно-правовий ліцей, Черкаську ЗОШ №21 ім. Ю. Г. Іллєнка, Черкаську ЗОШ №15.

Під час зустрічей студенти Дар’я Маслова, Олег Бесєдін, Владлен Павлов, Вікторія Кудрінська поінформували учнів про особливості свого навчання в інституті. Особливу увагу приділили інноваційним формам здобуття вищої освіти, творчим проєктам кафедр та авторським напрацюванням професорів навчального підрозділу, також перспективам стажування в європейських ЗВО. Принагідно подякували своїм професорам та викладачам (багато з яких є відомими в Україні й за кордоном ученими) за глибокі й різносторонні знання. Окремо мова йшла про побут та дозвілля студентів.

ЗОШ 21 2024-10-17

Звертаючись до присутніх, директор інституту Андрій Касян наголосив на значенні й особливостях проведення археологічної практики студентами, які опановують освітню програму 032 «Історія та археологія». Показово, що на зібранні старшокласників ГПЛ були присутні учасники Літньої археологічної школи, що помітно пожвавило діалог.

Професор Юрій Присяжнюк розповів про науково-освітні центри університету, предметніше зупинився на діяльності Науково-освітнього центру Українського козацтва. Інтерес учнів викликали сучасні концепції тлумачення історії (не)відомого козацтва епохи модерності.

Заступник директора Володимир Швець повідомив про переваги здобуття вищої освіти в ННІ міжнародних відносин, історії та філософії, зокрема щодо отримання подвійного диплома на магістерському рівні.

 

ЗОШ 15 2024-10-17 ЗОШ 21 2 2024-10-17 ГПЛ 2 2024-10-17

Дирекція ННІ МВІФ