Hовини

Упродовж 2019–2021 років викладачі та студенти ННІ МВІФ були активним учасниками транскордонного проєкту «Європейські цінності та культура дипломатія: молодіжні зустрічі».

Проєкт реалізовувався Науковим товариством історії дипломатії та міжнародних відносин, Фондом Ганнса Зайделя в України за підтримки МЗС України та в партнерстві з ДП "Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв", Інститутом історії України НАН України.

У ході заходів проєкту дипломати-практики, урядовці, вчені, експерти та молодь із різних країн обговорювали актуальні питання реалізації культурної дипломатії, зовнішньої політики та міжнародних відносин.

Є можливість ознайомитися з буклетом, де подано відомості про проведені заходи, їхніх спікерів та учасників, наведено статистику, яка ілюструє оцінку роботи проєкту його учасниками. На офіційному сайті Наукового товариства історії дипломатії та міжнародних відносин можна ознайомитися з виданням українською та англійською мовою:

Транскордонний проєкт «Європейські цінності та культурна дипломатія: молодіжні зустрічі» (2019–2021 рр.). Кураторка – професорка Ірина Матяш, Голова Правління Наукового товариства історії дипломатії та міжнародних відносин / Наукове товариство історії дипломатії та міжнародних відносин; Фонд Ганнса Зайделя в Україні; упорядник – Назар Мартинюк. Київ: Горобець, 2021. 60 с.

 

Тетяна Терещенко, заступниця директора з наукової роботи