Hовини

Дорогі друзі, колеги,

рідний історичний факультете!

 

Щиросердно вітаю Вас із 100-річчям нашої альма-матер – Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, який нині займає гідну позицію серед закладів вищої освіти України, і цей ювілей – ще одна приємна нагода відзначити високий професіоналізм, інноваційні підходи та самовіддану працю професорсько-викладацького складу Університету. Без перебільшення, ЧНУ має потужні досягнення в минулому і сучасному та здійснює великий вплив на кадровий, інтелектуальний, науково-технічний та економічний розвиток нашої держави.

Багато вчених і викладачів Університету, тисячі його випускників зробили гідний внесок у розвиток української та світової науки, стали активними творцями духовної та матеріальної культури України.

Як випускник історичного факультету 1998 року, хочу в цей ювілейний для університету рік побажати всім працівникам та ветеранам Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького міцного здоров'я, щастя, добробуту, нових успіхів на освітянській ниві, а випускникам – добрими справами зміцнювати і підтримувати авторитет і славу навчального закладу в ім'я України, Українського народу та заради розвитку національної освіти і науки.

З повагою,

випускник історичного факультету 1998 року,

доктор історичних наук, професор,

Заслужений працівник освіти України,

академік Національної академії наук вищої освіти,

 почесний краєзнавець України, проректор Черкаського державного технологічного університету Валентин ЛАЗУРЕНКО