Hовини
Якось так несподівано надійшов рік, коли рідний університет святкує сторічний ювілей. До того ж згадалося, що й сам уже двадцять років як полишив його стіни. Це були чудові роки нових відкриттів, здобутих вражень, хороших друзів і прекрасних викладачів. Звісно були й якісь складнощі – доводилося сидіти в бібліотеці, переписувати конспекти і підручники, бо не було такого вільного доступу до інформації, як зараз. Але більше доводилося сподіватися на пам’ять, а не на Гугл, спілкування з викладачами навчило вміти відстовати свою думку, вести дискусію, аналізувати навколишню інформацію.
А які чудові дні факультету і КВНи ми проводили! Або ж з теплотою згадую започатковані світлої пам’яті Михайлом Верховським туристичні поїздки по всій Україні, де формувався справді дух корпоративного студентського братерства.
Сто років для вищого навчального закладу – це не так і багато, але сподіваюся, що це тільки початок великого і світлого шляху. На якому засяє ще не одна зірка наукового генію, таланту і мудрості, що зробила свої перші кроки в стінах університету імені Богдана Хмельницького.
Многая літа, alma mater!
 
Сергій Леонідович Пасічник, випускник 2001 р., 
проектний менеджер Спілки «Громадські ініціативи України»