Hовини

17 березня 2023 року викладачі ННІ міжнародних відносин, історії та філософії взяли участь у XXI Міжнародній науковій конференції студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених «Соціологія у (пост)сучасності».

Організаторами конференції виступили Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, Студентське наукове товариство соціологічного факультету та Соціологічна асоціація України.

З вітальним словом до учасників конференції звернулись: Віль Бакіров – доктор соціологічних наук, академік, президент Соціологічної̈ асоціації̈ України; Людмила Сокурянська – докторка соціологічних наук, професорка, віцепрезидентка Соціологічної̈ асоціації̈ України; Олена Мурадян – деканка соціологічного факультету, кандидатка соціологічних наук, доцентка та інші.

У роботі конференції взяли участь студенти, аспіранти, викладачі, науковці, які обговорили актуальні проблеми сучасної академічної соціології, окремих галузей соціологічних досліджень, питання підвищення інтересу молоді до наукової та професійної діяльності у сфері соціології тощо.

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького був представлений доповідями Оксани Пушонкової «Візуальні наративи війни у міжнародному проєкті ВОЛЬНАНОВА» (секція «Соціологія реклами, медіакомунікації, соціальний менеджмент, ефективне державне управління») та Зої Шевченко «Антидискримінаційна експертиза текстового та візуального контенту в освіті: ґендерний аспект» (секція «Соціологія сім’ї та молоді, соціологія культури, соціологія тіла та сексуальності, ґендерні дослідження»).

З повною програмою заходу можна ознайомитись нижче.

Щиро дякуємо організаторам і учасникам конференції за можливість представити власні наукові доробки, конструктивні та цікаві дискусії.

Шевченко Зоя