Hовини

Конкурс учнівських наукових робіт з історії «Юні історики Черкащини»

З 25 січня 2023 р. по 23 березня 2023 р. відбувається VІІ Обласний та Х Міський конкурси учнівських наукових робіт з історії «Юні історики Черкащини» на тему: «Людина, громадянин, патріот: портрети сучасних українців». Серія: «Українці у війні: героїчне повсякдення».

Цьогорічний конкурс присвячений співвітчизникам, які зробили і роблять свій внесок у Перемогу України в російсько-українській війні: воїнам, волонтерам, громадським, політичним та культурним діячам, дипломатам, цивільним громадянам, що перебувають в тилу і на тимчасово окупованих територіях, вимушеним переселенцям, біженцям.

23 березня 2023 р. об 11.00 на урочистому зібранні в Навчально-науковому інституті міжнародних відносин, історії та філософії Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького (м. Черкаси, бульв. Шевченка, 81, корп. 1, 4-й поверх, ауд. 420. Також можна приєднатися до відеозустрічі https://meet.google.com/mvh-ufth-uff) буде оголошено переможців, відзначено учасників Конкурсу та їх керівників.

Тетяна Терещенко