Hовини

Збір на авто для ЗСУ

Черкаський національний університет імен Богдана Хмельницького збирає кошти на автомобіль для одного з випускників, який нині служить у Збройних Силах України.

Його ім’я повідомимо пізніше. Запрошуємо також долучитися до нашої благодійної ініціативи всю багатотисячну спільноту випускників університету.

Черкаський національний з перших днів війни активно проводить волонтерську роботу, долучається до заходів на підтримку ЗСУ. Так, в одному із навчальних корпусів працює волонтерський центр допомоги у захисті країни, у гуртожитках університету знайшли прихисток люди із зони активних бойових дій. Серед них — студенти і викладачі ЗВО, які перебувають у зоні бойових дій, науковці з установ у структурі НАНУ, освітяни з лисичанської школи та багато інших. Для них збирали речі (одяг, постільна білизна, товари першої необхідності), готували їжу і ще багато-багато іншого.

Потужна робота ведеться силами фахівців центру психологічної допомоги та реабілітологів, яких готує ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я.

Важлива кожна гривня. Про зібрані кошти регулярно звітуватимемо. Перерахувати гроші можна на карту Приватбанку 5168745123686351 — Луценко Ірина Олександрівна.

Джерело: https://cdu.edu.ua/