Hовини

 1 липня 2021 р. 69 випускників денної і заочної форми навчання ННІ  міжнародних відносин, історії та філософії отримали дипломи бакалаврів!

Цього року вперше в історії Інституту 20 випускників спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»  здобули рівень бакалаврів. Троє випускників отримали дипломи з відзнакою – Дем’яненко Дмитро, Дзюра Юля та Гук Мілена.

На вручені дипломів були присутні викладачі Інституту, батьки та друзі випускників. Окрім дипломів випускники отримали від дирекції та профспілки Інституту подяки за  успішність, наукові досягнення, підвищення іміджу Інституту та Університету та  індивідуальні здобутки.

Вітаємо випускників ННІ міжнародних відносин, історії та філософії  спеціальностей «Історія. Середня освіта», «Історія та археологія», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» та «Філософія» з отриманням ступеню бакалавра та чекаємо в магістратурі! Попереду самостійний шлях до успіху, бажаємо нових звершень та реалізації своїх мрій.

Заступниця директора з організації виховної роботи,

доцентка О. В. Сухушина