Hовини

 

20 травня відбувся неперевершений захід в ЧНУ ім. Б. Хмельницького – Конкурс краси й таланту «Міс ЧНУ-2021». Від ННІ міжнародних відносин, історії та філософії у конкурсі взяла участь студентка 2 курсу, групи В «міжнародні відносини» Каріна Бабенко. Учасниці демонстрували свою вроду, дивували танцювальними номерами, малюванням, навичками кулінарії, проявляли креативність та відповідали на запитання інтелектуального конкурсу. Каріна отримала найбільше голосів в конкурсі глядацьких симпатій (25 % від загальної кількості голосування в телеграм-каналі ЧНУ) і здобула звання «Міс посмішка». Група підтримки Каріни –  студенти Інституту – також стали найкращими. Вони отримали від спонсорів Конкурсу приз.

Каріна Бабенко: «Сила, характер, цілеспрямованість – все живиться красою, до якої прагне. Краса і гармонія має оточувати нас скрізь, а головне – вона має бути у наших думках.  Я б хотіла, щоб у нашому житті краса була у всьому: починаючи від пейзажу за вікном, закінчуючи думками та вчинками людей. Світ, де панує краса рятувати не доведеться!!!

 

І тому не дарма створюють конкурси краси та кмітливості.  Як добре, що у нашому університеті проводяться конкурси, де ти не лише презентуєш свою зовнішність, але й можеш показати свою внутрішню красу та харизму. Я вирішила прийняти участь у конкурсі «Міс ЧНУ-2021» з метою стати ще більш впевненою в собі; я завжди за саморозвиток, навчання та поліпшення своїх особливих якостей і навичок. Цей конкурс надав мені певного досвіду, звичайно ж нові знайомства, пізнання чогось нового та цікавого. Два місяці підготовки були просто неперевершеними. Було безліч фотосесій, ми здобули нові якості, наша прекрасний тренер – Альона, викладач з дефіле – навчила нас впевнено почувати себе на підборах та вміти презентувати себе, свою ніжність грацію та харизму. Була проведена велика робота, скільки покладено сил всіх організаторів, які були долучені до цього конкурсу, я без перебільшення відчувала, що ми працюємо як одна команда.

Я всім висловлюю велику подяку, ви найкращі!  Отримавши титул «Міс глядацьких симпатій» та «Міс Посмішка» я ще раз переконалась у тому, що краса – це не просто те, як ти виглядаєш. Для мене краса – це те, що випромінює серце й  душу. Хочу ще раз висловити подяку всім: близьким, друзям, студентській раді, глядачам за  шалену підтримку, яку я отримувала впродовж всього конкурсу, це придавало мені більше впевненості. Дівчата, я раджу всім  пробувати себе та свої сили, прагнути і завжди йти до цілі. Участь у Конкурсі залишиться яскравою сторінкою у моєму житті!»

Дирекція, студрада й профспілка ННІ МВІФ вітає Каріну з перемогою у номінаціях «Міс глядацьких симпатій» та «Міс Посмішка» і бажає їй успішного навчання і  здобутків в різних проектах!

Олена Сухушина

заступник директорки ННІ МВІФ з організації виховної роботи