Hовини

Найкращою рекламою для навчального закладу є його випускники. Днями, в контексті профорієнтаційної роботи, викладачі інституту відвідали кілька навчальних закладів міста та області. Зокрема представники ННІ міжнародних відносин, історії і філософії професор Анатолій Морозов та старший викладач Андрій Касян зустрілися з одинадцятикласниками Фізико-математичного ліцею міста Черкаси. До речі, в ліцеї вчителем історії працює випускник ще Історичного факультету, кандидат історичних наук, доцент Іван Десятніков.

Професор Анатолій Морозов розповів про міждисциплінарні зв’язки в сучасній науці та перспективи вступу на спеціальності історичного напрямку і для випускників фізико-математичного ліцею.

Не менш відомі випускники ННІ міжнародних відносин, історії і філософії на Золотоніщині. В недалекому минулому наймолодший в Україні сільський голова с. Подільського,  а нині голова Новодмитрівської ОТГ також випускник істфаку Артем Кухаренко посприяв зустрічі з старшокласниками Новодмитрівської  школи. Старший викладач кафедри історії України Андрій Касян розповів учням про напрямки, за якими готують спеціалістів в межах інституту та університету загалом. З директором Новодмитрівської школи, істориком за фахом, Олександром Григорович Тукалом обговорили перспективи співпраці.

 

Андрій Касян, старший викладач кафедри історії України