Hовини

До Дня Святого Валентина ННІ міжнародних відносин, історії і філософії підготував проект "Історія кохання", присвячений сімейним парам, які познайомилися у стінах рідного університету. Лише за останній рік родинними вузами поєднали свої серця випускники і нинішні студенти: Камченко Денис та Смульська Марія, Компанієць Олексій та Павлова Надія, Ковтун Олександр та Костюкевич Аліна, Порпленко Володимир та Жембровська Анна.  Інститут став місцем зустрічі закоханих сердець вже багатьох поколінь істориків, які стали героями нашого проекту.  

 

"Безмежне щастя – це коли в неймовірно тяжку хвилину близька, кохана і така рідна людина підійде зі спини і, не промовляючи ні слова, ніжно обійме. Саме в такі моменти розумієш, що є дійсно заради кого жити... особливо коли з маленького ліжечка, що стоїть поряд з дорослим, на тебе дивляться оченята, схожі на татові, у яких так легко потонути".

 Камченко Денис та Смульська Марія випускники-2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кохання починається з погляду... дотику... посмішки... першого враження про людину та її першого слова. Це дивне почуття з'являється вже під час цього і не зникає ні на мить - це і є справжнє кохання. Воно окрилює нас, породжує робити, часом необдумані вчинки, приймати божевільні рішення, та найголовніше - бути щасливими.
В день святого Валентина, я бажаю усім знайти кохану людину, а хто вже має, то нехай ваше кохання лише зростає з кожним днем і перетвориться в кінцевому на створення родини за принципом "лебединої вірності". Кажуть, що у лебедя існує закон: Помирає кохана, Помирає і він, крила складе і падає з блакитної висоти. Якщо сильно покохаєш - Так вчиниш і ти!
Бажаю усім щирого, справжнього та неземного кохання!
 Порпленко Володимир (випускник-2020) та Жембровська Анна (студентка магістратури 1 року навчання)
 
 
 
 

Познайомилися у стінах Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького у навчально-науковому інституті історії і філософії 1 вересня 2010 року. Обрали спільний фах навчання, планували бути істориками. Були одногрупниками. Одружилися 27 квітня 2017 року. Разом вже майже 10 років із них 3 роки живемо у шлюбі. Маємо сина Івана, народився 18.06.2019.

«Родина для нас - це коло любові, у якому кожному затишно, тепло і комфортно. Любов огортає кожного не залежно від відстані й часу. Вона завжди присутня і всеосяжна. Вона живе у кожному і для кожного вона унікальна»

Воскобойник Олексій та Будова Катерина (випускники-2015)

 

 

 



 

 


 

 

 

У день всіх закоханих вітаємо всі пари будь-якого віку. Бажаємо щастя, веселощів, ласки, турботи, затишку. Нехай цей день для одних стане прекрасним початком довгих відносин, а для інших чудовим їх продовженням. Нехай ангели любові слідують за вами, не відпускають ні на хвилину.

Литвиненко Олександр (випускник-2012) та Білунка Ольга (випускниця-2017)

 

 

 


 

 

У кожного своя історія кохання, та хай саме ваша стане щирою, ніжною, чарівною, романтичною, сповненою теплом та щастям,  а головне - безкінечною...

Романенко Андрій та Абразумова Олена (випускники-2008) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Ковтун Олександр (випускник-2020) та Костюкевич Аліна (магістр 1 року навчання)
 
 
 
Трейдін Влад та Малишева Анастасія (випускники-2017)
 
 
Мороз Сергій і Кузьменко Анастасія (випускники-2016)
 
Драгун Олексій (випускник-2018) та Майоренко Ольга (випускниця-2016)
 
Карабін Олександр (випускник-2014) та Ключник Богдана (випускниця-2016)
 
Нищик Ярослав та Погоріла Тетяна (випускники-2012)
 
 
 
Іванченко Ярослав та Кваша Тетяна (випускники-2012)
 
Зелененко Леонід (випускник-2010) та Бузько Ольга (випускниця-2011)
 
 
Мальований Анатолій (випускник-2007) та Олійник Лариса (випускниця-2008)
 
 
Олійник Іван та Леся (випускники-2006)
 
 
Захарченко Сергій та Юхименко Марина (випускники-2003)
 
 
Берестовий Андрій та Голуб Оксана (випускники-2002)
 
 
Іванов Юрій та Глущенко Оксана (випускники-2001)
 
 
Лисиця Сергій (випускник-2019) та Голиш Лариса (випускниця-2001) 
 
 
Горобець Сергій та Носенко Леся (випускники-2000)
 
 
Георгізов Григорій та Іванна (випускники-2000) 
 
Титаренко Михайло та Шпильова Юлія (випускники-1999)
 
Силка Петро та Медалієва Оксана (випускники-1999)
 
 
Овчарук Сергій (випускник-1998) та Стрілецька Тетяна (випускниця-2000)
 
 
Ми творимо нашу історію!
 
Надсилайте свої фото та коментарі на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.