Hовини
Дарина Грекало, студентка 2-В (спеціальність "міжнародні відносини") поділилася своїми враженнями від закордонного стажування:
"Польща вразила мене з самого початку, оскільки люди самі по собі розмірені й не квапливі, і абсолютно спокійно реагують на туристів.
Приїхавши до Ченстохову, першим же ділом, ми пішли селитися в гуртожиток, персонал  привітний та ввічливий. Якщо виникнуть будь-які питання з приводу проживання, вам обов'язково допоможуть не тільки персонал, а й самі студенти, які проживають з вами по сусідству. Кімнати затишні, з двоярусними ліжками, також є два робочих місця та велика шафа. У нашому розпорядженні є: пральня, тренажерний зал, кухня і звичайно ж Wi-Fi. Гуртожиток - це особливе місце, в якому всі і завжди допомагають один одному.
В університеті викладачі добрі, товариські, із радістю нам допомагають і підтримують, навіть якщо ми не знаємо польської, вони можуть говорити з нами англійською та російською. А польські студенти ставляться до нас з розумінням та допомагають нам на парах, якщо ми не зрозуміли матеріалу.  У свій вільний час полюбляємо прогулюватися по Ченстохові,  ми встигли побувати в католицькому монастирі - Ясна Гура, це одна із унікальних пам'яток міста. Є можливість провести свої вихідні в інших містах Польщі, а при великому бажанні можна побувати навіть закордоном. В цілому, мені  Польща  дуже сподобалася і надіюсь повернутися сюди ще раз".