Hовини

Орловська Анна

Навчально-науковий інститут міжнародних відносин, історії та філософії Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького пишається своїми випускниками, що перемогли у цьогорічному міському конкурсі професійної майстерності "Учитель року "Освітній тріумф"".

Анна Олегівна Орловська (вчителька історії Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 33 імені Василя Симоненка Черкаської міської ради Черкаської області, наша випускниця) перемогла у номінації «Учитель НУШ».

Андрій Сергійович Стецюк (учитель історії Черкаської гімназії № 9 ім. О. М. Луценка Черкаської міської ради Черкаської області, наш випускник) переміг у номінації «Учитель, який змінює світ».

Загалом,  з 32-х вчителів ЗОШ м. Черкаси, що взяли участь у конкурсі у цьому році – семеро випускників і студентів магістратури нашого ННІ. Всі вони продемонстрували свою високопрофесійну діяльність, майстерність та креативність відповідно до 5-ти номінацій – “Молодий учитель”, “Учитель НУШ”, “Учитель, який змінює світ”, “Разом до успіху” та “Якість та результативність”.

Щиро вітаємо переможців, лауреатів та учасників конкурсу.

Стецюк Андрій