Hовини

Викладачі та студенти ННІ міжнародних відносин історії та філософії взяли участь в роботі  методичного семінару здобувачів вищої освіти «Компетентнісно орієнтований підхід до викладання історії засобами цифрових ресурсів та штучного інтелекту», що проходив в межах методологічного тижня на базі Харківського національного університету ім. Г. Сковороди.

Принагідно зазначити, що захід відбувався за участі учителя історії комунального закладу «Харківський ліцей № 3 Харківської міської ради», співавтора модельних навчальних програм, підручників з історії, напівфіналіста національної премії Global Teacher Prize Ukraine 2021, спікера освітнього проєкту «На Урок» Кронгауза Владислава Олександровича (випускника ЧНУ ім. Б Хмельницького, ННІ міжнародних відносин історії на філософії 014 Середня освіта( Історія).

Модератором семінару Тотразом Місостовим (канд. істор. наук, доц. к-ри всесвітньої історії) вказано на важливість міжуніверситетської комунікації та безпосередньої співпраці з закладами середньої освіти. Від ЧНУ в дискусії взяли участь Земзюліна Н. І., Захарченко М. В., Гальченко С. І. (гарант ОП 014 Середня освіта( Історія) ОС бакалавр), студенти 4 -5 курсів зазначеного напрямку.

Наступна зустріч та методологічна дискусія буде мати продовження на вебінарі з географії, який буде проходити на базі ХНУ ім. Г. Сковороди 9.11.о 18 год. Запрошуємо до обговорення актуальних питань методики викладання предметів гуманітарного блоку

Приєднатися до конференції можна за лінком:

https://us05web.zoom.us/j/84248351858?pwd=ztgyLBOykAJ2bb34wKYEvT77PBUiUL.1 

Ідентифікатор конференції: 842 4835 1858

Код доступу: 123458