Hовини

Чергова панельна дискусія на тему: "Світова безпека й Україна: сьогоденні і майбутні виклики", в рамках циклу науково-просвітницьких заходів, спрямованих на вивчення нашими студентами теоретико-методологічних засад, сутності, характеру та основних функцій аналізу зовнішньої політики, відбулася у вівторок 7 листопада в Навчально-науковому інституті міжнародних відносин, історії та філософії Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Відкрита лекція-дискусія Володимира Огризка була організована за сприяння партнерів Медіацентру ДП "Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв". Володимир Станіславович – Надзвичайний і Повноважний Посол, Міністр закордонних справ України (2007–2009 рр.), керівник Центру дослідження Росії, автор книги «Розпад Росії: загроза чи шанс». Його лекція викликала жваве обговорення про повномасштабну війну, світову підтримку України на міжнародній арені, санкційний тиск на агресора, зміну міжнародного політичного ландшафту до якого долучилися, як студенти спеціальності 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії та спеціальності 052 Політологія, так і представники наукових, громадських та державних установ Києва та Черкас.

Відеотрансляцію зустрічі можна переглянути за покликанням https://drive.google.com/file/d/1L5WHE00ydsbo2VyOe0O881WLeMsP7L-Y/view?usp=sharing