Hовини

Центр філософсько-теологічних досліджень та когнітивної риторики кафедри філософії та релігієзнавства інформує про остаточні підсумки V регіонального конкурсу учнівської та студентської молоді «ФІЛОСОФ і Я» – 2022.

17.05.2022 відбувся фінальний круглий стіл академічної спільноти університету,  учасниць та учасників конкурсу, в якому взяли участь директор ННІ міжнародних відносин, історії і філософії професор Н.І. Земзюліна, завідувач кафедри філософії та релігієзнавства професор О.В. Марченко, директор наукової бібліотеки ім. М. Максимовича доцент Г.М. Голиш, доценти Т.В. Терещенко, В.М. Процишин, наукові керівниці конкурсанток та конкурсантів О. Смолянова, В. Сопільняк, В. Почтаренко.

Модерував зустріч координатор конкурсу П. Кретов. Висловлюємо вдячність спільноті юних людей, які беруть на себе відповідальність за власні ідентичність і мислення, пишаємося молодою  вільною і незламною Україною, яку вони гідно представили, як у сфері художнього, так і академічного дискурсів.

Дякуємо їх педагогам, що в офіру нашому майбутньому докладають своїх зусиль. Спеціальна подяка В.В. Пономаренко, заступниці директора з наукової роботи наукової бібліотеки ім. М. Максимовича, та Т.В. Терещенко, заступниці директора ННІ з наукової роботи за постійні підтримку і допомогу. Особлива подяка доцентці кафедри З.В. Шевченко за постійні інформаційний супровід та підтримку.

Констатуємо, що конкурс в умовах воєнного часу відбувся і розширив свою географію.

Остаточний перелік лавреатів конкурсу:

Трегубенко Анастасія  диплом переможниці

Коваленко Свободан  диплом лавреата 2 ступеня

Пустовіт Яна  диплом лавреатки 2 ступеня

Ярошенко Вікторія   Диплом лавреатки 3 ступеня

Гаврішева Юлія диплом лавреатки 3 ступеня

Мигаль Єлизавета диплом лавреатки 3 ступеня

Дяка і уклін учасницям, що отримали сертифікати участі в конкурсі.

Сподіваємося на подальшу співпрацю і зустрічі в стінах нашого університету, лідера вищої школи Наддніпрянщини та центрального регіону.

 

Джерело: http://philosophy.ck.ua/vidbuvsya-krugliy-stil-filosof-i-ya/