Hовини

Як дізнатись щось цікаве про життя видатної людини?  – Прочитати книжку,  переглянути фільм, сходити на виставку. Ми пропонуємо інший варіант!

Ви можете знайти поради щодо принципів бухгалтерського обліку у Луки Пачолі, поринути в цікаве життя Чарлі Чапліна, відкрити для себе складний світ перекладу з Норою Галь, пережити труднощі виховання дітей разом з Антоном Макаренком, знайти цікаві факти з біографії Рут Гінзбург, перечитати вірші Тараса Шевченка і ще багато іншого! Подивіться акаунти видатних людей, які підготували наші студенти!

Якщо відкинути жарти, то студенти 2 та 3 курсів нашого університету, які вивчали міжгалузеву дисципліну «Логіка та юридичне мислення», підготували моделі акантів видатних людей в якості індивідуального завдання по темі «Поняття як форма мислення». Логічна структура поняття – зміст та обсяг – є однією з ґрунтовних в курсі логіки і не завжди легко дається для опанування. Студентам було запропоновано доповнити поняття візуальними формами. Подивіться, як творчо вони підійшли до виконання завдання.

Дякую всім студентам за цікаві роботи!

Олена Астапова, доцентка кафедри філософії та релігієзнавства

 

Джерело: http://philosophy.ck.ua/navchaiemos-cikavo/