Hовини

Відповідно до плану роботи 03 листопада 2020 року о 13.00. у дистанційному форматі відбулося чергове засідання науково-методичної ради ННІ міжнародних відносин, історії та філософії.

Засідання розпочала голова ради, д. і. н., професорка, директорка ННІ Наталка Іванівна Земзюліна, окресливши пріоритетні завдання роботи науково-методичної ради на час карантину.

Завідувачі кафедр повідомили про заплановану тематику магістерських, кваліфікаційних робіт стаціонарної та заочної форми навчання. Члени науково-методичної ради обговорили теми, відзначили належний рівень сформульованої тематики, схвалили її та рекомендували до упровадження в освітній процес.

К. і. н., доцентка кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин  Анжела Петрівна Іржавська наголосила на потребі запобігання академічному плагіату та висвітлила методи його виявлення у випускових студентських роботах.

К. і. н., доцентка, заступниця директора з навчальної роботи Світлана Іванівна Гальченко розказала про проблеми навантаження викладачів на кафедрах ННІ, проаналізувала навчальні плани та їх перспективи.

Д. і. н, професорка, директорка ННІ Наталка Іванівна Земзюліна доповіла про вимоги до якості підготовки студентів та навчально-методичного забезпечення навчальних дисциплін в умовах дистанційної форми навчання.

Докладно поінформувала про нову форму індивідуального навчального плану.

Підсумком засідання науково-методичної ради стало вироблення рішень щодо покращення навчально-виховного процесу в ННІ МВІФ.

Тетяна Терещенко,

заступник директора з наукової роботи