Hовини

3 листопада 2020 року відбулася підсумкова студентська онлайн-конференція за результатами виробничої практики спеціальності «Середня освіта – Історія» освітнього рівня «магістр». Конференція пройшла за допомогою платформи Google Meet.

Загальне організаційне керівництво практикою здійснював д. і. н., професор кафедри історії України Юрій Петрович Присяжнюк. Методичне керівництво та контроль за проходженням практики виконували викладачі кафедр, у яких це передбачено в навчальному навантаженні. На заході були присутні д. і. н., професорка, директорка ННІ МВІФ Наталка Іванівна Земзюліна, викладачі кафедр інституту, студенти.

Усі з задоволенням скористалися можливістю поспілкуватися на цьому заході, обмінятися думками щодо об’єктів, термінів, програми, змісту та результатів виробничої практики.

Виробнича практика є невід’ємною складовою частиною навчально-виховного та науково-дослідного процесу підготовки фахівців. Вона спрямована на закріплення теоретичних знань, отриманих студентами за час навчання, набуття й удосконалення практичних навичок і умінь, формування та розвиток у студентів професійного вміння приймати самостійні рішення в умовах конкретної професійної ситуації.

У своїх доповідях магістранти-практиканти озвучили, що практика – це перевірка як теоретичних знань, так і практичних вмінь. Більшість студентів успішно виконали програму практики, підготували і захистили матеріали практики.

За підсумками конференції вітаємо студентів з успішним завершенням практики й дякуємо керівникам.

Тетяна Терещенко,

заступник директора з наукової роботи