Hовини

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького привітав студентів та викладачів із Днем знань яскравим та емоційним святом.  На урочистій лінійці проголосили клятву першокурсника і новачки ННІ історії та філософії, ставши відтепер частиною дружньої студентської громади університету.

Після свята першокурсників чекало знайомство із керівництвом інституту, кураторами, а також цікава зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом України в Республіці Білорусь (2007–2010), екс-міністром культури і туризму України Ігорем Ліховим, який розповів про особливості спеціалізації "Міжнародні відносини..." та роботи дипломата.

По завершенню зустрічі, на першачків чекала кураторська година та фотосесія на згадку про їх перший день у якості студента.

Куратори груп: "Середня освіта (Історія)" - Лариса Григорівна Лисиця; "Історія та археологія" - Олена Миколаївна Абразумова; "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" - Вікторія Олександрівна Кіреєва; "Філософія" - Олена Ігорівна Астапова-Вязміна.