Hовини

Цикл зустрічей «Жінка в дипломатії: виклик чи місія?» (березень-червень 2024 року) є частиною проєкту Наукового товариства історії дипломатії та міжнародних відносин «Жіноче обличчя дипломатії». 

Дати проведення подій в межах циклу: 22 березня, 12 квітня, 17 травня, 21 червня 2024 року. 

Формат - онлайн (Zoom).

Реєстрація триває до 18 березня 2024 року (включно):

Проєкт «Жіноче обличчя дипломатії» (початково «Жіноче обличчя української дипломатії») має за мету висвітлити роль жінки в розвитку дипломатичної служби через постаті жінок-кар’єрних дипломатів, дружин послів та активних державних і громадських діячок. Проєкт реалізується Товариством з 2020 року в партнерстві та взаємодії з Міністерством закордонних справ України, українськими закордонними дипломатичними установами, українськими громадами в різних державах світу, провідними закладами вищої освіти України, Польщі та іншими партнерами. Інформацію про проведені зустрічі можна знайти на офіційному сайті Наукового товариства історії дипломатії та міжнародних відносин: https://sshdir.org.ua/

Учасниками заходів будуть викладачі та студенти університетів з України, Болгарії, Грузії, Молдови та Польщі, працівники установ дипломатичної служби, органів державної влади, науковці, аналітики, представники українських громадських жіночих організацій за кордоном та ін.

Учасники, які візьмуть участь у всіх заходах, отримають сертифікати.