Hовини

Благодійну акцію до Всесвітнього дня захисту тварин, який відзначають 4 жовтня, провела студентська рада Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

— Для нашої студентської ради стало доброю традицією збирати допомогу для тваринок. Ми допомогли ГО «Друг», БФ «Життя», БФ «ДоброКіт». Це неймовірні емоції, коли приходиш у притулок і розумієш, що саме твоя допомога подарує життя тваринам. Спільними зусиллями ми зібрали 196 кг сухого корму, 60 кг вологого корму, багато іграшок, повідків, паштетів, пелюшок, ліків та ошийників, — розповіла голова студентської ради університету Євгенія Лядецька.

У благодійних організаціях тепло зустріли студентів ЧНУ та вручили подяки за активну волонтерську допомогу.

— Чотирилапі друзі чекали із великим задоволенням студентів нашого університету. А працівники притулку ГО «Друг» провели невеличку екскурсію. Враження були неймовірні, особливо пройняли самих сліз історії про багатьох собачок. Наша підтримка та допомога потрібна їм і вони на неї дуже сильно чекали, чекають і будуть чекати, — поділився Андрій Косов, голова студентської ради ННІ міжнародних відносин, історії і філософії.

— Частину кормів передали для тварин з «гарячого сходу». Ми вдячні благодійним організаціям за те, що вони піклуються про чотирилапих. А ми своєю чергою готові й надалі співпрацювати та допомагати нашим меншим друзям. Дякуємо всім, хто не байдужий та підтримує нас, — поділилася враженнями голова студентської ради ННІ інформаційних та освітніх технологій Марта Пиж.

Голова студентської ради студентського містечка Софія Соловей зауважила:

— Під час благодійної акції на підтримку безпритульних тварин, до якої долучилися студенти всіх навчально-наукових підрозділів університету, ми отримали безліч позитивних емоцій, зуміли зібрати багато необхідного для тварин, побачили, як живуть котики та собачки в притулку і зрозуміли, що вони потребують підтримки від нас. Тому ми й надалі будемо допомагати цим організаціям.


Джерело: cdu.edu.ua