Hовини

29 вересня 2023 року студенти навчально-наукового інституту міжнародних відносин, історії та філософії та викладачі кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин долучилися до зустрічі з одним із засновників ротарійського руху в Україні Сергієм Завадським та цьогорічним президентом черкаського Ротарі Клубу "Черкаси Інтернешнл" Ніною Черник.

Ротарійський рух - це міжнародна громадська організація, яка об'єднує людей з різних країн і культур для спільної роботи над благодійними та громадськими проектами, спрямованими на покращення життя та розвиток спільнот.

Студенти поставили ключові запитання нашим гостям про діяльність, принципи та цінності організації. Президент черкаського Ротарі Клубу допомогла дізнатися більше про атрибутику влади в організації.

Також були обговорені можливість співпраці та успішний благодійний проєкт Сергія Завадського, що присвячений будівництву домівок для постраждалих від військової російської агресії.

В результаті дружньої та теплої зустрічі наші студенти не лише захотіли бути членами ротарійського руху, а й проявили ініціативу стосовно створення на базі університету власного університетського клубу - Ротаракту.