Hовини

1680945949632

ННІ міжнародних відносин, історії та філософії Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького вже втретє проводить обласний науково-методичний семінар. Тема представленого заходу, який відбувся у спільному форматі з Інтерактивною просвітницькою платформою: "Соціокультурні виміри війни в Україні: історія, освіта, мистецтво".

Дякуємо за активну підтримку керівництву та колективу Черкаського обласного художнього музею та ЧРВСАУ.  Колеги самовіддано долучилися особисто, залучили освітянську та наукову інтелігенцію,  молодь регіону. Участь у семінарі взяли викладачі і студенти, актуальні дослідження яких присвячено рефлексії війни у вимірах історії, філософії, геополітики, осмисленню нових культурних практик і проєктів, що виникли протягом року повномасштабного вторгення рф в Україну.

Урочиста частина заходу відбулась у просторі Ювілейної виставки заслуженої художниці України Олександри Теліженко «Зеніт» і завершилася її авторською екскурсією, що була присвячена живим традиціям українського рушника, зокрема символам і знакам Перемоги у роботі «Зеніт українського сонця». 

Україна понад усе!

Героям Слава!

Більше фото за посиланням: https://www.flickr.com/photos/196292744@N07/albums/72177720307355946

Програма заходу: