Hовини

31 березня 2023 у рамках "Тижня відкритих дверей" ННІ Міжнародних відносин, історії і філософії" відбулася чергова сесія філософського гуртка кафедри філософії, соціальних та політичних наук з темою: "Народження та смерть людини в епоху нових біомедичних технологій: етичні, філософсько-антропологічні та соціологічні виміри".

Крім студентів філософських спеціальностей у ньому взяли активну участь представники  інститутів та факультетів університету, зокрема психологічного факультету, ННІ ФКСіЗ та інших.

Дуже дякуємо всім учасникам, як слухачам, так і спікерам, насамперед Естер Роговій, Юлії Мигаль, Марії Ломонос, Олексію Величку, Назару Похилу,  Валерію Бондаренку.

Модератором зустрічі був доцент кафедри Володимир Процишин, участь також взяли доценти Павло Кретов, Оксана Пушонкова та професор Олексій Марченко.

Завершити наші екзерсиси в біоетиці можна було б відомим, доволі амбівалентним гамлетівським висловом:  “There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.” (Act II, Scene 2) - Ніщо не є ані  хорошим, ані поганим, лише мислення робить щось таким.

Інформуватимемо про наступні сесії, запрошуємо до обговорення їх тем. Доброго мислення і Радості!

Павло Кретов