Hовини

З третього квітня за адресою: м. Черкаси, бульвар Шевченка, 79, Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького в аудиторії 305 розпочнеться реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті.

Час роботи реєстраційного центру понеділок — п’ятниця з 13.00 до 17.00 год.

Документи, які знадобляться для реєстрації:

1. Паспорт громадянина України або інший документ, що посвідчує особу, на підставі якого здійснюється реєстрація для участі в НМТ.

2. Документ, що підтверджує інформацію про освіту: довідка з місця навчання, яка підтверджує, що особа завершує здобуття повної загальної середньої освіти у 2023 році (для цьогорічних випускників), або свідоцтво про повну загальну середню освіту (для випускників минулих років).

3. Реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП): картки платника податків або паспорта громадянина України, до якого внесено дані про РНОКПП.

Зважте на те, що навчальні предмети, які увійшли до основного блоку НМТ, — українська мова та математика, – будуть автоматично зазначені в сервісі реєстрації, тож вступникові потрібно буде вибрати із запропонованого переліку лише один із предметів другого блоку НМТ. Вибрати кілька предметів додаткового блоку не можна, адже НМТ буде цілісним (складатиметься з двох блоків, до яких входитиме три предмети), відтак реєстрація для проходження тестування з меншої або більшої кількості предметів неможлива.

Номери консультативних телефонів приймальної комісії:

067 830 96 12;

063 803 29 71.

Приймальна комісія