Hовини

Студенти, випускники та викладачі ННІ міжнародних відносин, історії та філософії, Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького до різдвяних та новорічних свят традиційно реалізували доброчинний проєкт «Віддай людині крихітку себе. За це душа наповнюється світлом».

Студенти-волонтери спільно з випускниками та викладачами навчально-наукового інституту міжнародних відносин, історії і філософії порадували маленьких пацієнтів Черкаського обласного дитячого онкогематологічного відділення подарунками до свят та виставою. Завдяки активній участі студентів, викладачів та небайдужості наших випускників був організований збір коштів і вдалося зібрати 8000 грн.

27 грудня 2022 року завітали до недужих дітей з авторською виставою нашого випускника Колі Нездолія «Час для дива». Учасниками святкового дійства стали студенти, випускники та викладачі нашого інституту: Анна Орловська, Анна Бас, Лариса Лисиця, Олексій Джаман, Віталій Горпініч, Таїсія Волочай, Діана-Крістіна Назаренко, Назар Радкевич, Данило Захарченко, Марія Моляка (ННІ іноземних мов).

— Уже не вперше, напередодні новорічних свят ми вітаємо наших друзів, проте кожен раз емоції як перший раз! Настільки приємно, що ми можемо порадувати маленьких, хоробрих і прекрасних діток! Отримати безліч позитиву від них, і хоч на трохи полегшити їхнє не за роками доросле життя! Я безмежно вдячна небайдужим людям, які дають можливість бути частиною цього. Дякую, моя люба сім'я ЧНУ!!! — ділиться враженнями Анна Бас

Випускниця Анна Орловська зазначає, що щаслива дарувати радість дітям.

— Хочеться подякувати долі, що подарувала мені можливість дарувати радість і приємні емоції, сміх малечі! Мені здається, це так важливо, мати такі світлі промінчики позитивних емоцій, спогадів, коли кожен день треба боротися за життя. А сьогодні ми сміялись, танцювали, розмовляли — робили те, що має наповнювати кожен дитячий день! Від щирого серця, хочу, щоб він завжди був таким! — зазначає Анна.

— Казки надихають, все було надзвичайно тепло, надіюсь кожен відчув свято, адже в єдності ми непереможні! —  Олексій Джаман.

Діана-Крістіна Назаренко, студентка першого курсу ННІ МВІФ: — Сьогодні я разом з іншими студентами, випускниками та викладачами нашого університету відвідала онкологічний диспансер з виставою для діточок, які як ніхто хочуть вірити у диво! Всі дітки були веселі й бачити посмішку на їх обличчі було найкращою винагородою… Дякую за організацію цього неймовірного дійства, я щаслива бути частиною причин посмішок цих світлих дітей.

Лариса Лисиця, доцент кафедри АСГІН: Щиро дякую, що запросили мене долучитися до такої корисної справи. І виділили мені таку чудову роль. Це дуже щемливо і відповідально викликати позитивні емоції у таких особливих глядачів.

— Безумовно, першочергово хочу подякувати студентам, випускникам та колегам ННІ міжнародних відносин, історії і філософії. Відчуваю гордість за наших випускників, які навіть після отримання довгоочікуваного диплома повсякчас долучаються до цієї акції. Вчергове переконалася у своєму життєвому кредо… «це щастя — дарувати щастя»! — розповідає організатор акції доцент кафедри АСГІН Марина Захарченко.

Джерело: cdu.edu.ua