Hовини

Студентка 4-го курсу спеціальності 033 «Філософія та конфліктологія» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького  Марія Боковня успішно завершила стажування (Globalink Research Internship – Mitacs) в Університеті Брока (Brock University, St. Catharines, Ontario, Canada).

Наразі Марію запрошено до співпраці Національним координатором в Конґрес Українців Канади та Союз українських студентів Канади.

9 грудня 2022 р., Оттава — Конґрес Українців Канади (КУК) та Союз студентів українців Канади (СУСК)  оголосили Марічку Боковню новим Національним координатором СУСК.

Як Національний координатор SUSK, пані Боковня розподілить свої обов’язки між SUSK та UCC. Фінансування цієї посади стало можливим завдяки щедрим пожертвам, які як КУК, так і SUSK отримують протягом року.

Марічка Боковня приїхала до Канади у травні 2022 року, щоб працювати над дослідницьким проєктом в Університеті Брока. Марічка закінчує навчання на бакалавраті філософії в ННІ міжнародних відносин, історії і філософії онлайн. Під час випускного курсу навчалася в Українській академії лідерства. Після закінчення навчання приєдналася до команди Ротарі Клубу для організації авіаційного фестивалю YASLAFest. Марічка завжди цінувала українську культуру та користувалася можливостями поділитися нею зі світом. Вона їздила з гуртом «Зозуленька» до Великої Британії, щоб виконувати традиційні пісні української культури разом із відомими англійськими піснями, подорожувала східною частиною України, щоб поділитися традиціями Вертепу тощо.

 — Вітаємо, Маріє! Успіхів та здобутків в науковій та соціальній сферах, в царинах міжкультурної комунікації та глобального співробітництва і партнерства, здоров’я і радості! — побажала директорка ННІ міжнародних відносин, історії та філософії Наталія Земзюліна.

Джерело: https://cdu.edu.ua/ 

Certificate_of_Completion_-_Bokovnia_page-0001