Hовини

29 листопада студенти та викладачі ННІ міжнародних відносин, історії та філософії взяли участь в зустрічі з волонтерськими організаціями та тренінгу, проведеним представниками безпекових структур в Черкаській області.

Під час тренінгу студенти мали можливість здобути практичні навички накладання турнікету (зупинка кровотечі) та надання допомоги при зупинці роботи серця, тощо.

Не менш корисною була розповідь інспектора поліції з м. Маріуполь Щоми Романа Валентиновича про перші години, дні окупації міста, ролі поліції та звірства агресора стосовно цивільного населення.

Фаховими були інформація та навички, надані представниками Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Черкаської області: старшим майстром Криворучко Інною Миколаївною, методистом Шинкаренко Людмилою Іванівною.

Студенти ННІ активно співпрацюють з ГО "Зірка Надії" і безпосередньо її керівником Лихачовим Андрієм Володимировичем. Долучаються до волонтерських проєктів, підтримують переміщених осіб, військових ЗСУ. Така співпраця та зустрічі стимулюють до більшої відповідальності й згуртованості громади і кожного особисто.

Сторони домовилися про подальшу співпрацю на волонтерському фронті і підтримку спільних проєктів!

Наталка Земзюліна