Hовини

Студенти 3 курсу ННІ міжнародних відносин, історії та філософії Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького в межах вивчення дисципліни «Фізична географія материків і океанів» відвідали Черкаський зоопарк, де провели екскурсію для 1 курсу про тваринний світ материків.

Студенти поділилися враженнями про екскурсію.

— Вивчаючи дисципліну «Фізична географія материків та океанів», наша група разом з першим курсом відвідали зоопарк, де кожен з нас розповідав інформаційну довідку про певний вид тваринок, ареал їх поширення, цікаві факти. Ми змогли поринути в атмосферу тваринного світу Австралії, Південної та Північної Америки, Азії, Африки та ще безлічі регіонів проживання звірят.

А ще побачили й більше дізналися про багато видів тварин, таких як тигри, леопарди, рисі, зубри, лемури, а також птахів — пеліканів, фазанів, какаду та великої кількості рептилій. Найцікавішим було те, що ми змогли самі «перевтілитися» в екскурсоводів, розповідаючи про тваринок, — зазначила Юлія Назаренко.

— Практична екскурсія в межах навчальної дисципліни надала нам чудову можливість побачити наживо тваринний світ континентів, які ми вивчали протягом семестру, зауважив Вадим Бутко. — Завдяки походу до зоопарку ми здобути досвід в ролі екскурсовода, що неодмінно знадобиться в професійній сфері. Ця подія принесла чимало позитивних емоцій та ще більше нас здружила.

Марина Захарченко