Hовини

Студентство Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького активно і постійно бере участь у різних волонтерських проєктах, аби наблизити перемогу.

Багато студентів ЧНУ з перших днів війни є волонтерами, серед проєктів, до яких вони долучилися, і  ГО «СІЧ». Андрій Косов, студент 4 курсу ННІ міжнародних відносин історії та філософії ОП «Міжнародні відносини», входить до міжнародного відділу цієї громадської організації.

— Моє основне завдання, — розповідає Андрій, — написання текстів для комунікації з міжнародними партнерами, розробка нових ідей. Також я здійснюю міжнародні дзвінки та шукаю волонтерські організації за кордоном.

У мене є чудова команда, в складі якої також студенти нашого університету. Завдяки нашій злагодженій роботі ми співпрацюємо з українською діаспорою з різних країн: США, Канади, Великобританії, Швейцарії, Польщі, Чехії, Німеччини, Іспанії, Нідерландів, Данії, Румунії, Болгарії, Словенії, Італії, Норвегії, Швеції, Фінляндії. Саме від них ми отримуємо гуманітарну допомогу.

Джерело: https://cdu.edu.ua/