Hовини

структура_нні_2_

Вибори до органів студентського самоврядування Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького (далі – Університет) є вільними та відбуваються на основі загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування.

Цього року відповідно до Протоколу конференції студентів Університету вибори відбудуться 25 жовтня в інститутах/факультетах та 26 жовтня в гуртожитках студентського містечка Університету.
Зараз триває активна фаза подання анкет-заяв до студентських рад, нижче ви знайдете посилання для реєстрації кандидатів. Прийом анкет-заяв відбувається до 12 жовтня 2022 року.

Студенти Університету можуть обиратися до органів студентського самоврядування на рівні:
‒ університету;
‒ інституту/факультету;
‒ студентського містечка;
‒ гуртожитку.

АНКЕТА-ЗАЯВА на посаду:

1. Голови студентської ради Університету.

2. Виборного представника до студентської ради Університету.

3. Голови студентської ради інституту/факультету.

АНКЕТА-ЗАЯВА на посаду:

1. Члена студентської ради інституту/факультету.

АНКЕТА-ЗАЯВА на посаду:

1. Голови студентської ради студмістечка.

2. Голови гуртожитку №1.

3. Голови гуртожитку №2.

4. Голови гуртожитку №3.

5. Голови гуртожитку №4.

6. Голови гуртожитку №5.

Усі деталі проведення виборчої компанії ви можете знайти у «Положенні про вибори до органів студентського самоврядування Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького» , яке розроблено відповідно до Закону України «Про вищу освіту»Постанови Кабінету Міністрів України №726 «Деякі питання реалізації статті 42 Закону України «Про вищу освіту»«Положення про студентську раду Університету».

За деталями пишіть на пошту студентської ради Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.cdu.edu.ua