Hовини

На допомогу студентам та задля ефективної підготовки до захисту курсових робіт в умовах дистанційного навчання 19.04.2022 р. у ННІ міжнародних відносин, історії та філософії було проведено онлайн-тренінг для студентів 1-3 курсів «Як підготувати курсову роботу до перевірки в сервісі Unicheck?»

Актуальність заходу зумовлена і тим, що він триває напередодні Всесвітнього дня права інтелектуальної власності. Ставлення громадян до природного права – права інтелектуальної власності – є маркером суспільства на громадянськість. Отже, дотримання права інтелектуальної власності – ознака культурності та цивілізованості держави. Мотивуючи студентів до згуртованості, організованості і стійкості у цей складний для нашої країни час, зустріч відкрив проректор з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності, професор Корновенко С. В.

Зокрема, проректор наголосив на тому, що першочерговим завданням студентів сьогодні є відповідальне ставлення до здобуття знань, які в майбутньому вони зможуть застосувати для розбудови нашої держави та здатності діяти і думати по-новому.

Тренінг, який зорганізувала доцентка кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин Іржавська А. П., пройшов у комунікативному форматі, протягом якого були розглянуті актуальні питання: як правильно оформити курсову роботу для перевірки в Unicheck; як уникнути плагіату, текстових збігів і запозичень; як скласти список літератури та джерел за новими вимогами; як дотримуватися принципів академічної доброчесності; як зорганізувати себе і написати курсову роботу в умовах війни.

Наступний онлайн-тренінг для студентів 4 курсу на тему: «Підготовка кваліфікаційної роботи з дотриманням принципів академічної доброчесності»  запланований на 26.04.2022 р., 15.00, платформа Класу «Академічна доброчесність» (код - 2d25oey) за посиланням https://meet.google.com/smt-tzvz-osj

Іржавська А. П., доцентка кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин