Hовини

Студенти та випускники Навчально-науковий інституту міжнародних відносин, історії та філософії Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького взяли участь у конкурсі аматорського відео «Стоп-кадр: Німеччина очима українських студентів». Відео на конкурс підготували Євген Темненко та Євген Рягузов. Євген Темненко – випускник Навчально-наукового інституту міжнародних відносин, історії та філософії Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, що нині проживає і навчається у Мюнхені, але підтримує тісні стосунки з alma mater. Євген Рягузов – студент другого курсу Навчально-наукового інституту міжнародних відносин, історії та філософії Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, активний учасник проєкту «Європейські цінності та культурна дипломатія».

Конкурс відбувся в межах проєкту «Європейські цінності та культурна дипломатія: молодіжні зустрічі» (куратор професорка Ірина Матяш).

На конкурсі також були представлені роботи студентів Навчально-наукового інституту міжнародних відносин та національної безпеки Національного університету «Острозька академія»; студентів Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка; студенти Інституту гуманітарних і соціальних наук Національного університету «Львівська політехніка»; студенти Одеського національного університету імені І. І. Мечникова.

Усі відео учасників розміщені на офіційній сторінці Наукового товариства історії дипломатії та міжнародних відносин у Facebook.

 

Тетяна Терещенко, заступниця директора з наукової роботи