Hовини
Аналітичний центр імені Відро Вілсона запрошує дослідників взяти участь у стипендійній програмі та провести 9 місяців у Вашингтоні. Протягом цього часу учасники програми будуть працювати над дослідженнями в галузі соціальних та гуманітарних наук, які допомагають розумінню важливих політичних процесів сучасності як на національному, так і міжнародному рівні.
 
Дослідницькі проєкти мають носити неупереджений характер, перегукуватися з питаннями державної політики або стосуватися історичних чи культурних подій. 
 
Програма розпочинається щороку у вересні й триває 9 місяців (у виняткових випадках термін може бути скорочений до 4 місяців). Стипендіати мають бути готові взаємодіяти з політиками у Вашингтоні та зі співробітниками Центру Вудро Вільсона, які займаються аналогічними питаннями.
 
Організатори надають стипендіатам офіс для роботи, виплачують стипендію, частково покривають вартість медичного страхування і транспортних витрат.
 
Взяти участь у програмі можуть дослідники з різних країн, які мають унікальний досвід і представляють різні сфери (академічну, урядову, корпоративну). Для представників з академічної сфери необхідна наявність вченого ступеня. Претенденти з неакадемічних сфер мають продемонструвати значний рівень професійних досягнень. Знання англійської мови – обов’язкове.
 
Документи:
- аплікаційна форма;
- CV (не більше 3 сторінок);
- список публікацій (не більше 3 сторінок); 
- опис проекту (не більше 5 сторінок);
- бібліографія проєкту (не більше 3 сторінок);
- 2 рекомендаційні листи.
 
Заявку на участь у програмі можна подати онлайн за посиланням: https://webportalapp.com/sp/login/wcfellowship2022 
 
Дедлайн: 1 жовтня 2021 року.
 
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
 
Детальна інформація про стипендійну програму доступна на офіційному сайті: https://www.wilsoncenter.org/fellowship-application-guidelines#application
--