Hовини
24 червня відбулося засідання Генеалогічної студії, присвячене 25-й річниці Конституції України. На зустріч обговорили значення основного закону в сучасних реаліях та перспективі. Не обійшлося і без розгляду учасниками законодавчих документів минувшини.
Василь Лук'яниця, студент 1 курсу спеціальності 032 історія та археологія, наголосив на тому, чому ж ми не можемо назвати Пакти і Конституції П. Орлика першою конституцією світу, а також якісно проаналізував цей законодавчий документ. Студент 2 курсу спеціальності 014 історія/середня освіта Ілля Опарін звернув увагу на "Закони про тимчасовий державний суверенітет" як важливу умову для закріплення влади П. Скоропадського в Україні початку ХХ століття. Цікавості темам надавали плідні дискусії, до яких долучалися всі учасники заходу. Керівник студії згадала, як будучи абітурієнткою і мріяла здобути професію історика, почула з радіо зворушливу новину, що наша молода держава, нарешті з Конституцією і надзвичайно зраділа цій події.
 На завершення засідання студії, її учасники, на чолі з незмінним керівником, доцентом  Ларисою Лисицею, був складений список наступних тем на новий навчальний рік. Засідання пройшло, як і завжди, у теплій і дружній атмосфері.
 
Ілля Опарін, студент 2 курсу