Hовини

Учні 10-х та 11-х класів м. Канева (ЗОШ № 3) і смт. Червоної Слободи (ЗОШ №№ 1 і 2) зустрілися 9 і 16 березня в режимі відео-конференції з викладачами і студентами ННІ міжнародних відносин, історії та філософії.

Анатолій Самохотов, директор Червонослобідської ЗОШ №1: «Наші учні чекали зустріч з представниками ННІ міжнародних відносин, історії і філософії, розуміючі що це форма отримати інформацію, якої не буде занадто багато. Я знаю, як мінімум три випускника нашої школи вже визначились і будуть поступати до ННІ МВІФ. Я сам закінчив цей заклад, працював вчителем і вже 6 років директор. Раджу всім, хто схильний до сприйняття гуманітарних знань поступати до ННІ МВІФ».

Доценти Олександр Овчаренко і Олена Сухушина повідомили учнів про існуючі і ті, що плануються спеціальності на ННІ МВІФ, про особливості Вступу-2021, різних проектах Університету і Інституту щодо ознайомлення випускників до навчання в наш вуз. Студенти другого курсу Наталія Гоцман, Ілля Опарін і Максим Богун розповіли про можливість для студентів стажування у Польщі, робити власні наукові і суспільні проекти, умови навчання і проживання в гуртожитках, різноманітні практики, організацію студентського самоврядування. Від школярів були різні запитання: скільки бюджетних місць, вартість навчання, можливість паралельного навчання на військовій кафедрі, в іншому інституті та ін.

Викладачі і студенти запросили учнів відвідати Інститут для спілкування з професорсько-викладацьким складом, студентами і на власні очі подивитися на аудиторії, музеї, гуртожитки, студмістечко.

Олена Сухушина,

заступник директора з організації виховної роботи