Hовини

З нагоди 207-річниці від дня народження одного із найвидатніших українських поетів, художників Тараса Григоровича Шевченка, 10 березня в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбувся конкурс читців творів Тараса Шевченка. На заході були присутні представники різних ННІ нашого університету, школярі місцевих шкіл Черкас.  

Читці-декламатори ННІ міжнародних відносин, історії та філософії традиційно взяли участь у конкурсі і традиційно були представлені  чисельною і колоритною командою, а саме: Максим Попов, Аліна Романків, Катерина Чистякова, Максим Богун, Тетяна Цап, Сергій Криворучко, Ярослав Кузьменко, Валерія Хандюк, Юлія Назаренко. Учасники конкурсу гідно представили Інститут і надали присутнім можливості пройнятися поезією видатного поета.

Представники журі відзначили виступи наших студентів як гарні і професійні. В номінації «Відеопоезія Тараса Шевченка» Тетяна Цап і Максим Попов репрезентували відео до творів  «Катерина» і «Єретик».

За результатами конкурсу читців Максим Попов зайняв перше місце, а переможцем в конкурсі відеопоезії Тараса Шевченка стала Тетяна Цап.

Вітаємо переможців і дякуємо всім, хто брав участь у конкурсі та бажаємо подальших успіхів і перемог.

Юлія Назаренко, студентка 1 курсу