Hовини
Багато випускників ННІ міжнародних відносин, історії і філософії успішно працюють на освітянській ниві. Сьогодні розповімо про магістрантку 1 року навчання Юлію Булатецьку, яка зовсім недавно розпочала свою педагогічну кар'єру.
"Уже майже півроку я працюю на роботі, про яку навіть не мріяла. Після здобуття ступеня бакалавр, отримавши диплом історика, я розпочала пошук роботи. Із різноманітних напрямків діяльності, яку можна обрати після історичного факультету, я зупинилася на професії вчителя. Зараз я працюю у НВК Оболонь міста Києва, вчителем історії у 5-10 класах. Робота з дітьми надихає мене кожного дня, коли бачиш зацікавленні очі і результат твоєї праці підтверджується перемогами учнів у різноманітних конкурсах, олімпіадах - це найвища нагорода. 
Завжди із вдячністю та любов'ю згадую викладачів навчально-наукового інституту, які дали мені можливість зараз займатися улюбленою справою та бути впевненою у своєму майбутньому.
Дякую ЧНУ, назавжди у серці)" - розповідає Юлія.
ННІ міжнародних відносин, історії та філософії бажає Юлії незгасимої енергії, квітучого здоров'я, нових здобутків та кар'єрного зростання!