Hовини

11 лютого 2020 р. викладачі ННІ міжнародних відносин, історії та філософії професор Віталій Васильович Масненко та доцент Тетяна Вадимівна Терещенко скористалися чудовою нагодою, а саме виїзним засіданням наукового міжкафедрального семінару «Люди «старої» «нової» України: трансформація української національної ідентичності кінця ХVІІІ – першої половини ХІХ ст.», і зустрілися з вчителями й учнями чотирьох шкіл м. Городище.

Віталій Масненко розказав вчителям про нові можливості підвищення кваліфікації педагогічних працівників за спеціальністю 014.03 Середня освіта (Історія) на базі ННІ міжнародних відносин, історії та філософії. Звернув увагу учнів старших класів на нагоду самореалізації як майбутнього історика, свідомого громадянина, патріота України, що відкриває перед ними навчання в ННІ.

Тетяна Терещенко поінформувала учнів про умови вступу і навчання в Інституті, акцентувала на можливості отримання подвійного диплому та стажування в університетах-партнерах. Запросила школярів міста разом з вчителями взяти участь у низці запланованих в ННІ заходів, зокрема, дебатному турнірі в рамках «Школи молодого дипломата», тижні відкритих дверей «Стань студентом ННІ міжнародних відносин, історії та філософії ЧНУ ім. Б. Хмельницького на один день» у березні 2020 р., відвідати публічні лекції та семінари викладачів Інституту.