Hовини
ННІ міжнародних відносин, історії і філософії надає не лише якісні освітні послуги, а й переймається питанням працевлаштування своїх випускників. Сьогодні раді розповісти про студентку магістратури (1 року навчання) Надію Павлову, яка працює  науковим співробітником Черкаського обласного художнього музею. 
"Моя робота включає в себе як проведення екскурсій тематичних та оглядових, так і підготовку наукових статей з музейної та мистецької тематик. Робота доволі творча, окрім екскурсій наш відділ науково-дослідної експозиційної роботи займається  безпосередньою організацією виставок художників на базі Черкаського обласного художнього музею. Звичайно вагому роль  відіграє отримана освіта історика, оскільки в процесі роботи неодноразово звертаємось до історії мистецтва, етнології та етнографії, базових історичних знань тощо" - зазначає Надія.
До речі, нещодавно наша випускниця стала екскурсоводом банерної виставки  «Українське військо: 1917–1921», організованої  Інститутом національної пам’яті.