Hовини

19-ий випуск магістрів 2020 року пройшов у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького 24 січня.

Щиро вітаємо випускників! Щасливого вам старту у вашій кар’єрі, нових досягнень і перемог! Бажаємо вам міцного здоров'я, вагомих здобутків, високих цілей і безперечних успіхів, авторитету і поваги! Гідно несіть ім’я випускника Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, славіть рідний університет добрими вчинками та корисними справами.

Із вітальним словом до випускників звернувся ректор Олександр Черевко:

— Сьогодні в університеті знаковий день — випуск магістрів. Це підсумок сумлінного навчання, спільної з викладачами та наставниками праці. Це результат турботи батьків, які свого часу порадили своїм дітям вступити до ЧНУ і допомагали їм здобувати освіту, відбутися в житті. І нині ми зібралися в ЧНУ єдиною родиною, щоб відсвяткувати випуск.

У кожного з наших випускників своя доля, але ми прагнули зробити все, щоб вони стали висококласними фахівцями, справжніми громадянами, особистостями, щоб випромінювали емоційний інтелект і правильно реагували на всі життєві виклики.

Переконаний, що випускники ЧНУ-2020 будуть успішними. Бо вони є прикладом для всіх, перебувають на передньому плані подій, які відбуваються в Україні. Вітаю університетську спільноту ще з одним вагомим результатом! А випускникам бажаю успіхів у самостійному житті!


Джерело: cdu.edu.ua
Сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького