Hовини

Уже вшосте стартували безоплатні підготовчі курси до ЗНО з історії України в навчально-науковому інституті міжнародних відносин, історії та філософії.

Щороку їх ініціатори вдосконалюють принципи організації роботи курсів та методи проведення занять. Адже ЗНО є важливим етапом у житті кожного сучасного українського школяра. Від успішного його складання багато в чому залежить подальший професійний та особистісний розвиток молодої людини. Саме тому велике значення має правильна та ефективна підготовка учнів до складання тесту.

Протягом 2019-2020 н. р. старшокласники Черкащини отримають можливість за допомогою лекторів-консультантів завчасно та результативно підготуватися до ЗНО з історії України.

Запрошуємо учнів 10-11 класів, які планують вступати до закладів вищої освіти!

Нагадаємо, навчально-науковий інститут міжнародних відносин, історії та філософії Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького проводить безкоштовні курси з підготовки до ЗНО з історії України-2020.

Запрошуються учні 10-11 класів загальноосвітніх і спеціалізованих шкіл міста Черкаси та Черкаської області.

Реєстрація слухачів підготовчих курсів на е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Курси триватимуть з 19 жовтня 2019 року до 28 березня 2020 року. Заняття щосуботи з 9:40 до 12:40 в корпусі №1, поверх 5-й, аудиторія №518.

За додатковою інформацією звертайтесь:

м. Черкаси, б-р Шевченка, 81; корпус №1, аудиторії №508 та №509.

+38(063)9454533 — Валерія Костянтинівна (координатор).

е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Джерело: 
cdu.edu.ua
Сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького