Hовини

У неділю, 14 квітня, в Черкасах відбудуться пам’ятні заходи, присвячені вшануванню загиблих учасників АТО/ООС та військовослужбовців-захисників незалежності й борців за територіальну цілісність України від російської військової агресії.

О 10.00 – містом від площі Богдана Хмельницького йтиме колона за участю сімей загиблих, ветеранів добробатів, ветеранів ЗСУ, волонтерів, Національної гвардії України та патріотичних формувань. Вони рухатимуться за наступним маршрутом – бульваром Шевченка до площі Слави. Тут учасники ходи покладуть квіти до стенда з фотокартками загиблих військових. Далі – від Свято-Троїцького кафедрального собору колона рушить Хрещатиком до вулиці Байди Вишневецького, а біля Медичної академії повертає на Замковий узвіз та продовжує свій рух до Долини троянд.

Об 11.00 – у Долині троянд відбудеться військова повірка, панахида за загиблими та передача містом прапору з шахти Бутівка до експозиції обласного краєзнавчого музею. За інформацією прес-служби Черкаської міської ради

Джерело: infomist.ck.ua 
© infomist.ck.ua