Hовини

2 квітня студенти 1-го курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» разом із викладачами відділення професором А.Ю. Чабаном та доцентом А.П. Іржавською взяли участь у виїзному практичному занятті із дисципліни «Дипломатичний протокол та етикет».  Заняття відбулося на базі Шевченківського національного заповідника «Тарасова гора». Студенти відпрацьовували питання організації прийомів закордонних делегацій у всесвітньо відомих пам’ятних місцях України.

Особливу зацікавленість та участь у жвавій дискусії викликала зустріч із колишнім Послом України у Республіці Білорусь, екс-міністром культури України, нинішнім заступником  Генерального директора заповідника Ігорем Дмитровичем Ліховим. Зокрема, мова йшла про формування особистості сучасного українського дипломата його патріотичних, професійних та моральних якостей.

Викладачі та студенти піднялися на Тарасову гору та вшанували пам’ять нашого великого земляка Тараса Григоровича Шевченка, ознайомилися із експозицією музею Кобзаря, виставкою робіт мистецької родини Теліженків,  а також із об’єктами історико-культурної спадщини Канева, Канівського та Черкаського районів нашої області.

ННІ історії та філософії