Hовини

Публічний захист студентських есе в межах проекту «Що я можу зробити для України» провели 25 березня у приміщенні малої сесійної зали Будинку рад за ініціативи #Команди_мрії_МРЦ.

Молодь з різноманітних навчальних закладів міста та області підготували креативні виступи, надихаючі промови та цікаві презентації. По завершенню виступу, майбутні учасники проекту мали змогу захистити свої роботи, відповівши на кілька питань від членів журі та детальніше розповісти про цілі, бачення та реалізацію власного проекту.

Роботи учасників охопили широкий спектр тем: соціальну, молодіжну, екологічну, економічну, культурно-мистецьку, наукову, розвиток інфраструктури, спортивну, пропаганду здорового способу життя та  національно-патріотичного виховання. Загалом до Молодіжного центру було подано 42 роботи. З них 30 учасників взяли участь в публічному захисті. Серед 30 осіб було двоє студентів нашого факультету – Постоєнко Віталіна та Порпленко Володимир.

Володимир Порпленко: "Моє есе стосувалося тематики національно-патріотичного виховання. Зявдяки участі у цьому заході я зміг вкотре перевірити свою манеру публічних виступів, поспілкуватись з іншими студентами-авторами есе та гарно провести час, при цьому дізнавшись про ідеї викладені в творах учасників захисту. Варто відзначити високий організаційний рівень заходу, що дозволив працювати у комфортній обстановці".

Участь у проекті «Що я можу зробити для України» – це унікальна можливість для 30 найкращих студентів Черкащини проявити себе як особистість, розвинути комунікативні та організаторські здібності, знайти нових друзів, зав’язати корисні знайомства та взяти участь у заходах в межах проекту.

 

Віталіна Постоєнко,

Володимир Порпленко