Hовини

Центр філософсько-теологічних досліджень та когнітивної риторики кафедри філософії, соціальних та політичних наук ННІ МВІФ ЧНУ імені Богдана Хмельницького інформує про остаточні підсумки VII Регіонального конкурсу учнівської та студентської молоді ФІЛОСОФ і Я 2024.

14.05.2023, в ознаменування всеукраїнського дня науки та на тижні науки ННІ МВІФ та ЧНУ,  відбулася фінальна конференція академічної спільноти університету,  учасниць та учасників конкурсу, в якому взяли участь директорка ННІ міжнародних відносин, історії і філософії професорка Н. І. Земзюліна, завідувач кафедри філософії та релігієзнавства професор О. В. Марченко, заступниця директорки ННІ МВІФ з наукової роботи  доцентка Т. В. Терещенко,  доценти  кафедри ФСПН В. М. Процишин, С. Д. П'янзін, П. В. Кретов, студентство філософських  спеціальностей, конкурсанти, викладачі кафедри.

Жюрі прийняло рішення вручити:
диплом переможниці
Діані Бойко, учениці  Криворізького ліцею №115 Криворізької міської ради за перемогу у VI регіональному конкурсі учнівської та студентської молоді «ФІЛОСОФ і Я» 2024.
Дипломи 2 ступеня:
Ярині Пасічник, учениці черкаського фізико-математичного ліцею за 2 місце у VI регіональному конкурсі учнівської та студентської молоді «ФІЛОСОФ і Я» 2024.
Інні Балюрі, учениці Драбівського ліцею Драбіської селищної ради Черкаської області, за 2 місце у VI регіональному конкурсі учнівської та студентської молоді «ФІЛОСОФ і Я» 2024.
Дипломи 3 ступеня:
Анжеліці  Власенко, учениці Смілянської загальноосвітньої школи I-III ступенів №1 Смілянської міської ради Черкаської області за 3 місце у VI регіональному конкурсі учнівської та студентської молоді «ФІЛОСОФ і Я» 2024.
Тетяні Пасенчук, студентці Лозівської філії Харківського автомобільно-дорожнього фахового коледжу за 3 місце у VI регіональному конкурсі учнівської та студентської молоді «ФІЛОСОФ і Я» 2024.
Ярославі Бован,  учениці Драбівського ліцею Драбівської селищної ради Черкаської області, за 3 місце  у VI регіональному конкурсі учнівської та студентської молоді «ФІЛОСОФ і Я» 2024.

 

Висловлюємо вдячність спільноті юних людей, які беруть на себе відповідальність за власні ідентичність і мислення, пишаємося молодою  вільною і незламною Україною, яку вони гідно представили, як у сфері художнього, так і академічного дискурсів. Дякуємо їх педагогам, що в офіру нашому майбутньому докладають своїх зусиль: Ларисі Василівні Кучеренко, вчительці вищої категорії, заступнику директора з навчально-виховної роботи Криворізького ліцею № 115 Криворізької міської ради, Тетяні Миколаївні Скубенко, учительці-методистці Смілянської загальноосвітньої школи I-III ступенів №1 Смілянської міської ради Черкаської області, Вірі Григорівні Горпініч, учительці-методистці черкаського фізико-математичного ліцею, Ользі Володимирівні Смоляновій, викладачці Лозівської філії Харківського автомобільно-дорожнього фахового коледжу, Марині Олексіївні Пилипенко, вчительці Драбівського ліцею Драбівської селищної ради Черкаської області.

Спеціальна подяка Г. М. Голишу,  директору наукової бібліотеки ім. М. Максимовича, та Т. В. Терещенко, заступниці директора ННІ з наукової роботи за постійні підтримку і допомогу.

Особлива подяка доцентці кафедри З.В. Шевченко за традиційні і потужні інформаційний супровід та підтримку.

Роботи призерів найближчим часом будуть опубліковані на сайті кафедри.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/groups/philosophy.ck/posts/2679607938869003/