Hовини

Студенти 4-го курсу ННІ МВІФ взяли онлайн-участь у круглому столі «Україна у переговорному процесі щодо вступу в ЄС: виклики та перспективи імплементації європейського законодавства». Він був проведений кафедрою міжнародних відносин та зовнішньої політики Навчально-наукового інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка.

Відомі українські науковці Г. Перепелиця, В. Копійка, В. Константинів, К. Смірнова, І. Нагорняк, В. Галайчук, В. Мовчан обговорили питання стану переговорів і загальнополітичної ситуації в ЄС напередодні  виборів до Європарламенту, інституційну готовність України,  економічні виклики та перспективи для країни, імплементація Плану для Ukraine Facility.

На заході відбулась презентація нових видань кафедри – монографій «Європейський Союз у мінливому світі» (В. Копійка, С. Маковський, М. Миронова та ін.) і навчального посібника «Європейський Союз у міжнародних відносинах» (В. Копійка, С. Маковський, М. Миронова).

 Студенти Інституту В. Лук’яниця, І. Нерух, Є. Люта, К. Апончук, Я. Козяр, Я. Шмаль мали можливість задати питання спікерам і подякувати організаторам заходу за можливість долучитися до обговорення нагальних для України евроінтеграційних питань.

 

Доцент кафедри АСГІН  Олена Сухушина