Hовини

Про поліцейського кінолога, який загинув на Херсонщині, діти готують біографічну роботу. Її представлять на обласному конкурсі «Герої не вмирають». Школярі відвідали підрозділ, в якому працював випускник ННІ міжнародних відносин, історії та філософії Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Сергій Ненада. Про це йдеться на сайті «Прочерк». До кінологічного центру ГУНП в Черкаській області завітали учні та викладачі Хацьківського ліцею. Діти прийшли вшанувати пам'ять свого односельця та більше дізнатися про його службу.

Працівники кінологічного центру провели екскурсію та розповіли про свого колегу.

— Сергій був душею колективу. Завжди оптимістичний та життєрадісний, він наче батарейка всіх заряджав позитивом. Знаходив спільну мову з будь-ким. Дуже любив спілкування з людьми, але ще більше полюбляв проводити час зі своїми чотирилапими вихованцями, — розповідає колега Тетяна Герасимова.

Школярі із захопленням слухали зворушливі спогади та цікаві історії, які розповідали про Сергія. Адже кожна деталь, кожна дрібниця з його життя була для них важлива.

— Коли оголосили обласний конкурс на тему «Герої не вмирають» наші учні не вагаючись вирішили підготувати роботу про Сергія. Сьогодні діти переконались в тому, що він всім серцем любив Батьківщину, свою професію.

Був справжнім патріотом та професіоналом, — поділилася викладачка ліцею Олена.

Джерело: «Прочерк»

Пропонуємо переглянути про це  і в сюжеті на ТРК «Ільдана»