Hовини

Програма Mitacs Globalink Research Internship – це міжнародна ініціатива для іноземних студентів з Австралії, Бразилії, Китаю, Колумбії, Франції, Німеччини, Гонконгу, Індії, Мексики, Тайваню, Тунісу, Великобританії, США та України для дослідницького стажування у Канаді. У стажуванні можуть взяти участь українці, які навчаються на 3-му або 4-му курсі бакалаврату денної форми навчання.  Щороку з травня по вересень учасники, які пройшли відбір, проходять 12-тижневе дослідницьке стажування під керівництвом викладачів канадських університетів з різних наукових дисциплін: від інженерних, технічних і математичних до гуманітарних і соціальних наук.

Програма стажування в даний час доступна в більш ніж 70 університетах Канади (повний список можна переглянути за посиланням, у розділі “Student Information”). Випускники програми Globalink Research Internship, які зацікавлені в поверненні до Канади для навчання в магістратурі, мають право на отримання стипендії Globalink Graduate Fellowship.

 Програма включає:
  • роботу над спільним проєктом з професором канадського університету (згідно ваших інтересів, навичок та попереднього досвіду);
  • переліт Україна-Канада та Канада-Україна;
  • стипендію на житло та харчування;
  • медичне страхування;
  • зарахування на період стажування до канадського університету;
  • підтримку студентів-менторів на кампусі канадського університету;
  • можливість відвідування заходів, воркшопів, семінарів з професійного розвитку;
  • сертифікат, що підтверджує проходження програми Globalink Research Internship.

Усі сторони, які беруть участь у програмі Canada’s Mitacs Globalink Research Internship Program for Ukraine, повинні дотримуватися вимог канадського університету, що стосуються етики дослідницької та наукової діяльності, згідно з політикою Mitacs щодо порядності досліджень. Будь-які питання чи суперечки навколо наукових досліджень чи порушення академічної порядності будуть вирішуватися згідно правил університету, що приймає студента на стажування.

Подача заявок: https://www.mitacs.ca/our-programs/globalink-research-internship-students/